Användarvillkor

Dessa villkor gäller från 2022-01-01

Insamlingsstiftelsen Djurgårdshjärtat grundades under våren 2018 och lanserades våren 2019. Djurgårdshjärtat tillhandahåller en abonnemangstjänst som ger våra givare möjlighet att stödja Djurgårdens IF:s a-lag för herrar i fotboll. Vår förhoppning är att vi tillsammans ska samla in pengar och skapa bättre förutsättningar för den sportsliga verksamheten. Alla i stiftelsen arbetar helt oavlönat och insamlade pengar går oavkortat till a-laget för herrar med undantag för administrativa kostnader. Dessa användarvillkor reglerar din användning av vår tjänst.
 

Registrering och villkor

För att bli givare måste du vara 18 år och myndig. Genom att registrera ditt kort accepterar du användarvillkoren. Ditt abonnemang som givare till Djurgårdshjärtat kommer att fortsätta från match till match tills det avslutas. Djurgårdens IF bildades den 12 mars 1891. Antalet år som föreningen funnits i kronor (133 SEK år 2024) kommer att dras från ditt registrerade kort efter varje seger i allsvenskan. Vid seger mot AIK eller Hammarby kommer det dubbla beloppet (266 SEK år 2024) att dras.
 

Avslutande

Du kan avsluta abonnemangstjänsten när som helst. Det gör du genom att följa instruktionerna på denna sida
 

Personuppgifter

Du samtycker till att alla personuppgifter som du lämnar till Djurgårdshjärtat behandlas i enlighet med vid var tid gällande personuppgiftslagstiftning. Du har rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen och begära att få dina uppgifter rättade eller raderade.
 

Kortuppgifter

Genom att registrera ditt kort lämnar du ditt samtycke till att kortuppgifterna hanteras av Djurgårdshjärtat och NETS (vår leverantör av betaltjänsten) för administration av tjänsten. Dina kortuppgifter hanteras med sekretess. 

Om du vill uppdatera dina uppgifter följer du instruktionerna på denna sida.
 

Ansvarsbegränsningar

Du eller insamlingsstiftelsen Djurgårdshjärtat kan inte hållas skadeståndsskyldig till ett större belopp än etthundratrettiotre (133) kronor.
 

Ändringar och tillägg

Ändringar i dessa användarvillkor börjar gälla 30 dagar efter det att Djurgårdshjärtat har informerat dig om ändringarna.