Viktig information från Djurgårdshjärtat 24 apr 2020

Djurgårdshjärtat sänker kostnaderna – men vi behöver er hjälp!

Vi har lyckats sänkta transaktionskostnaderna rejält genom nytt avtal med NETS.
Vi har även utvecklat plattformen så att många nya funktioner tillkommit, som underlättar för er givare i framtiden.

Dock så behöver alla som fortsatt vill vara med, uppdatera sina uppgifter och sitt kort via denna länk. Det är enkelt och går fort.

För er som gick med under 2019 löper tyvärr ert abonnemang ut 12 månader efter er registrering om du inte uppdaterar. Som tur är går det fort att uppdatera sina uppgifter via länken och detta kommer inte behövas göras om i framtiden förutom när ert registrerade kort löper ut. Påminn era vänner som är med att uppdatera så att de också fortsätter att bidra till Insamlingsstiftelsen och därigenom till vårt älskade Djurgården Fotboll.
Vi har under vintern vidareutvecklat Djurgårdshjärtats tekniska system och dessutom kommit väl överens med vår samarbetspartner för kortdragningar, NETS (namnbyte från Dibs). Det har resulterat i en ny prismodell som ger oss väsentligt lägre kostnader, och därmed tillfaller en högre procent av pengarna till Djurgården Fotboll i framtiden.
Under 2019 års säsong betalde vi ca 44 000 kr för korttransaktionerna. Om vi skulle haft den nya prismodellen under 2019 skulle kostnaden ha blivit drygt 18 500 kr.

Som en del av den nya tekniska motorn har vi nu också:

  • skapat förbättrad e-mailfunktionalitet,
  • möjlighet att uppdatera sina kortuppgifter,
  • notifieringsfunktion till givare vars kort har eller håller på att gå ut
  • nyhetsflöde på hemsidan
  • generella förbättringar och buggfixar.
 

Ni uppdaterar uppgifter och kortet via denna länk.

Skriven av: Djurgårdshjärtat